RPX_5414.site frontHOME-1 HOME-2 HOME-3 HOME-4 HOME-5 P1000055 20140625_160228 DD168780

 


Renovatie

Ervaring is een vereiste... Renovatie is en blijft een speciaal soort van bouwen. Deze tak van bouwen vereist jaren ervaring en specialisme. Het is niet zo eenvoudig. Voordat een pand gerenoveerd dient te worden is het goed om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. Zeer prettig is het als iemand je kan vertellen hoe een renovatie aan te pakken.

Inmiddels blijft het niet onopgemerkt dat Pro Advice toonaangevend is in het organiseren van grote renovatieprojecten. Lees dit artikel maar eens: Stedenbouw artikel

Voor opdrachtgevers kunnen wij ervoor zorgen dat zowel het voortraject als het gehele bouwtraject, wordt begeleid. Dit houdt in dat er een plan van aanpak kan worden opgesteld, wij kunnen voor u een staat van bevindingen opmaken, tekeningen en details worden gecontroleerd, opnamerapporten kunnen worden opgesteld en uitgewerkt, kostenramingen ten behoeve van het budget kunnen worden gemaakt, een tijdsplanning kan worden opgesteld, offertes kunnen worden vergeleken en (conform marktprijzen) worden beoordeeld.

Voor bouwkundige aannemers kunnen wij de gehele projectleiding verzorgen maar ook, in overleg, calculaties maken, bouwplaats inrichting maken, bouwplaatskosten opstellen en beheren, projectadministratie bijhouden, inkopen verzorgen of de werkvoorbereiding begeleiden en zonodig doen. Uiteraard zijn er nog meer onderdelen te bedenken die voor u kunnen verzorgen welke hier boven niet zijn genoemd.

Wanneer u meer wilt weten kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.